Физички и правни лица

Energy Premier за сите

Прилагодете ја платформата според Вашите потреби. Energy Premier им овозможува на физичките и правните лица да учествуваат во трговијата со електрична енергија на брз, едноставен и ефикасен начин.

Регистрирајте се бесплатно
Не Ви е потребна кредитна картичка

Карактеристики

Прилагодување

Можете да ја прилагодите платформата според Вашите потреби.

Командна табла

Имате пристап до сите информации и податоци за понудите и барањата на едно место.

Различни пакети

Можете да изберете еден од пакетите во зависност од Вашите потреби - Плус, Стандард или Про.

Различни улоги

Дефинирајте ги овластувањата на трговците и брокерите во зависност од тоа дали сте снабдувач или потрошувач.

Мобилни апликации

Имате пристап до платформата преку оперативните системи Android и iOS.

Помош и поддршка

Секогаш овде за Вас.

Бесплатно креирајте сметка и искористете ги сите поволности кои Energy Premier им ги нуди на снабдувачите и потрошувачите на електрична енергија.

Сите опции на Energy Premier се имплементирани со цел да им овозможат најефикасна и најсигурна трговија со електрична енергија на своите клиенти, во тек со најновите трендови во областа на енергетика.

Управувајте со Вашиот тим

Едно место за сите Ваши енергетски потреби.

Овластувајте ги Вашите трговци и брокери.

Започнете бесплатно уште денес

Поволности за сите учесници во трговијата со електрична енергија

Креирајте сметка