Kako platforma fukcioniše za potrošače

Samo pet jednostavnih koraka ka dobijanju najbolje ponude za električnu energiju

1. Registrujte se besplatno i kreirajte nalog

Bilo da ste fizičko lice ili kompanija, možete se registrovati i postaviti zahtev za ponudu. Ukoliko želite da koristite dodatne pogodnosti, možete odabrati jedan od određenih paketa usluga koje Energy Premier platforma nudi.

2. Kreirajte individualni ili se uključite u grupni zahtev

Kada kreirate zahtev, neophodno je da unesete tačne podatke potrošnje električne energije i da odaberete komercijalnu opciju koju želite. Uvek možete kreirati individualni ili grupni zahtev, ili se možete uključiti u već postojeći grupni zahtev. Grupni zahtevi imaju veće šanse za dobijanje boljih ponuda od strane snabdevača.

3. Primite notifikacije za kreirane ponude

Svi snabdevači će dobiti isti zahtev i moći će da odluče da li će se prijaviti ili ne. Uvek ćete znati koliko snabdevača je odlučilo da učestvuje u licitiranju i koja je najbolja moguća cena koju ćete dobiti onog datuma koji ste odredili kao fiksni za dobijanje ponude.

4. Pregledajte ponude koje ste dobili

Na dan koji ste postavili kao fiksni datum za dobijanje ponude, znaćete koja je najbolja moguća cena koju možete dobiti na osnovu Vašeg zahteva. Nećete biti u mogućnosti da vidite koji je tačno snabdevač ponudio koju cenu, ali znaćete koja je cena najpovoljnija. U procesu nadmetanja svaki snabdevač je predstavljen generisanim kodom.

5. Prihvatite ponudu i potpišite ugovor sa svojim budućim snabdevačem

Kada isteknu poslednja dva minuta, proces licitiranja je automatski završen i kreira se izveštaj koji sadrži sve podatke o zahtevu i snabdevaču koji je ponudio najbolju cenu. Izveštaj se šalje svim učesnicima procesa licitiranja i podnosiocu zahteva. Snabevač koji je pobedio prilikom licitiranja treba da pošalje kompletnu dokumentaciju podnosiocu zahteva radi zaključenja ugovora.

Započnite besplatno

Registrujte se kao snabdevač ili potrošač i istražite sve mogućnosti koje Energy Premier nudi svojim klijentima. Benefiti za sve učesnike u trgovini električnom energijom.

Kreirajte nalog