About us

Mi smo energetski pioniri

Da, mi smo baš to – pioniri koji žele da promene način kupovine i prodaje električne energije ka krajnim kupcima. Pioniri koji su zbog višegodišnjeg iskustva imali prilike da vide sve prednosti i mane pri kupovini i prodaji električne energije i da pritom kreiraju sistem sa kojim će benefit imati i snabdevači električne energije i krajnji kupci.

Živimo u vremenu u kome se tehnologija menja - menjaju se tehnološki modeli, modeli prodaje i navike kupovine, a to su glavni razlozi nastanka Energy Premiera - primena svih promena na jednoj platformi kako bi svako radio svoj posao na najefikasniji način.

Sa Energy Premierom snadevači imaju mogućnost da planiraju kupovinu po najpovoljnijim cenama i mogu kvalitetno da balansiraju svoj portfolio potrošnje, a potrošači na najbrži način mogu da dobiju najbolji ugovor prema njihovim potrebama i da pritom budu sigurni da su u trenutku kupovine dobili najbolju cenu.

Zbog svega navedenog, imamo hrabrost da kažemo da smo energetski pioniri koji redefinišu način na koji se električna energija kupuje ili prodaje širom sveta!
Naš posvećeni tim kombinuje iskustvo koje ima u veleprodaji i maloprodaji električne energije sa najnovijim digitalnim tehnologijama.

Obezbeđujemo našim klijentima, snabdevačima i kupcima,više povezanih rešenja i servisa: upravljanje nabavkom električne energije, upravljanje potrošnjom električne energije, upravljanje prodajom električne energije, balansiranje i upravljanje rizikom.

Energy Premier About

Inovacije pokreću naše poslovanje

Naše vrednosti nas definišu kao kompaniju i kao pojedince koji promovišu jedan drugačiji okvir poslovanja koji se bazira na kreiranju vrednosti za sve zainteresovane strane – Naš tim, naše klijente, društvo u kome poslujemo.

Prave vrednosti su suština našeg poslovanja i glavni cilj Energy Premiera. Uvek radimo na tome da stvaramo jedinstvenu, različitu i dinamičnu kulturu naših vrednosti koje uvek promovišu:

  • Inovativnost naših usluga
  • Konstantne promene u cilju razvoja
  • Pokretanje naših inovativnih ideja
  • Kreiranje vrednosti za naše klijente
  • Stvaranje ambijenta za progres naših zaposlenih

Jednostavno, Energy Premier želi da budete sigurni da je Vaša odluka pri kupovini električne energije najbolja za Vas u svakom trenutku!

Jedno je sigurno

Želimo da Vam pomognemo. Vaš uspeh je i naš. Ako u bilo kom trenutku ne budete zadovoljni, vraćamo novac bez ikakvog pitanja.

Započnite besplatno već danas